Romana  English  Chinese

Facebook LinkedIn

Echipa

ANDREEA PELINARI

Membra a Baroului Bucuresti si a UNBR din 1999, partener fondator al Pelinari&Pelinari SCA, Andreea Pelinari coordoneaza activitatea de consultanta a Societatii de Avocati Pelinari&Pelinari.
Experienta sa include asistenta juridica si reprezentare in domeniile dreptul familiei, adoptii, drept penal, regimul strainilor in Romania, imigrare, dreptul sanatatii, probleme de malpraxis, dreptul mediului.
Limbi straine: engleza, franceza.
 

E-mail: andreeapelinari@pelinari.ro
Tel.(004)0723.68.39.26

Descarca vCard
ANDREI PELINARI

Partener fondator al Pelinari&Pelinari SCA, membru al Baroului Bucuresti si al UNBR din anul 2000, Andrei Pelinari a acordat asistenta juridica atat clientilor romani cat si celor straini, in proiecte corporatiste, fuziuni si achizitii, in proceduri de dizolvare, lichidare si faliment, fiscalitate, in operatiuni privind achizitii publice, PPP&PFI si concesiuni.
Experienta sa extrem de diversificata ca avocat pledant, include, printre altele, actiuni in raspundere civila, litigii comerciale, operatiuni cu CEC-uri si bilete la ordin, pretentii comerciale, conflicte  corporatiste si de munca, proprietate intelectuala, contencios administrativ.
Activitatea sa include inca din anul 2006 arbitrajul, precum si rezolvarea alternativa a disputelor, inclusiv prin mediere.
Printre proiectele reprezentative din trecutul recent se numara asistenta juridica acordata grupului AFI Group in vederea construirii AFI Palace Cotroceni, societatii Sedesa Obras Y Servicios SA implicata in proiectul pilot de renovare a Centrului Istoric al Bucurestiului, precum si reprezentarea in litigii pentru Compania Nationala Posta Romana.
Limbi straine: engleza, franceza

E-mail: andreipelinari@pelinari.ro
Tel. (004)0723.245.795

Descarca vCard
MIHAI PONORAN

Membru al Baroului Bucuresti si a UNBR din anul 2005, cu specializare in consultanta, asistenta juridica si reprezentare in litigii atat la instantele nationale cat si in arbitrajul intern si international: drept civil, dreptul constructiilor (contracte de construire tip FIDIC), dreptul muncii.
Limbi straine: engleza

mihai.ponoran@gmail.com

Tel.(004)0722.298.803

Descarca vCard
DUMITRU BRAŞOVSCHI

S-a alaturat echipei de la Pelinari&Pelinari in anul 2007, devenind membru al Baroului Bucuresti si al UNBR in anul 2009. A participat la asistarea clientilor in proiecte imobiliare, contracte civile si comerciale, insolventa, litigii de munca, imigrare.
Dumitru are experienta  relevanta in activitatea persoanelor juridice de drept privat fara scop patrimonial: asociatii, fundatii, cluburi  sportive si alte entitati.
Limbi straine: engleza, rusa

E-mail: dumitrubrasovschi@pelinari.ro
Tel. (004)0740.801.688

Descarca vCard
IOANA BALACI

Ioana s-a alăturat echipei Pelinari&Pelinari în anul 2016. Ocupă funcţia de Main Legal Assistant şi, printre atribuţiile sale, menţionăm activitatea de cercetare legală, redactarea de documente, păstrarea evidenţei dosarelor, activităţi administrative.
Limbi străine: engleză