Romana  English  Chinese

Facebook LinkedIn

Afaceri imobiliare si constructii

Oferim consultanta imobiliara clientilor din faza initiala pana la incheirea tranzactiei si efectuam evaluari juridice ("due-diligence") pentru proprietatile vizate, intocmim actele necesare tranzactiei (incluzand fuziuni, contracte de cesiune, contracte de administrare a valorilor si proprietatii, leasing si contracte de prestari servicii, finantare de proiecte si documentatie pentru finantare), oferim asistenta in procesul de negociere si oferim clientilor solutii flexibile si creative la probleme juridice si situatii ce par imposibil de rezolvat. Impreuna cu colegii nostri specializati in drept fiscal, ii ajutam pe clienti sa structureze tranzactiile din perspectiva impozitarii pentru a le servi cat mai bine intereselor acestora.

Echipa de avocati Pelinari & Pelinari Bucuresti, experta in domeniul valorilor imobiliare, se ocupa de toate tipurile de proiecte imobiliare, de la cladiri de birouri si centre comerciale, proiecte rezidentiale si de logistica, pana la intocmirea contractelor de concesiune si parteneriat imobiliar public-privat. Asistenta noastra acopera negocierea si intocmirea contractelor complexe de constructie (incluzand contractele FIDIC), a contractelor de inchiriere si de vinzare-cumparare, precum si intocmirea si negocierea actelor referitoare la finantarea proiectelor, structurarea impozitelor si strategiile de exit, asigurand managementul zilnic al proiectelor.

Va putem oferi asistenta pe tot parcursul procesului de vanzare si cumparare a imobilului. Va veti bucura de preturi competitive pentru serviciile unui avocat specializat care va va putea oferi informatii cu privire la procedurile necesare cat mai repedeposibil.

Va vom explica pasii care trebuie urmati, de la faza initiala a obtinerii titlului de proprietate si intocmirea unui precontract de vanzare, pana la incheierea tranzactiei la data la care va mutati in noua locuinta.

In acest domeniu, serviciile noastre includ:

  • Exproprieri
  • Transfer de proprietate
  • Autorizatii de constructie
  • Proiecte imobiliare
  • Contracte, consultanta, stari litigioase