Romana  English  Chinese

Facebook LinkedIn

Pelinari&Pelinari - Domenii de practica

Drept comercial si societar
Pelinari&Pelinari este o firma specializata in drept comercial. Avocatii nostri asigura consiliere juridica companiilor si se ocupa de tranzactii si dispute generale si complexe, de ordin comercial sau corporativ, intr-o gama larga de domenii si sectoare.

Detalii

Dreptul familiei
Este un fapt nefericit al vietii ca nu toate casatoriile sunt de succes. Nu este deloc surprinzator ca, atunci cand se destrama o relatie, una sau ambele parti cauta sa dizolve casatoria sau sa divorteze. Va putem ghida cu atentie si discretie, intr-un astfel de moment, deseori dificil.

Detalii

Dreptul civil
Rezolvam toate tipurile de litigii civile, printre care colectarea datoriilor/creantelor, litigii legate de stabilirea liniei reale de granita dintre proprietati, revendicari facute în baza legii, mosteniri, litigii contractuale, prejudicii personale, litigii privind constructiile si amenajarea proprietatii.

Detalii

Dreptul mediului
Practica noastra in domeniul Dreptului Mediului se extinde rapid. Ca raspuns la nevoia crescanda a clientilor nostri de a primi consultanta de specialitate de ultima ora in acest domeniu, am format o echipa cu experienta care ofera asistenta atat in domeniul dreptului mediului in general, cat si in ceea ce priveste problemele specifice de mediu si de obtinere a autorizatiilor.

Detalii

Achizitii publice/ PPP & PFI/ Concesiuni
Pelinari&Pelinari se implica in mod constant intr-o serie larga de probleme juridice complexe, dar nu se limiteaza numai la acestea. Dintre ele mentionam: Consultanta juridica generala cu privire la interpretarea si aplicarea legislatiei achizitiilor publice...

Detalii

Fuziuni si achizitii
Fuziunile si achizitiile, precum si restructurarea societara reprezinta o mare parte din finantarea societara. Investitori, bancheri si oameni de afaceri efectueaza zilnic fuziuni si achizitii prin intermediul carora companii separate alcatuiesc laolalta companii mai mari.

Detalii

Recuperarea creantelor
Reprezentam clientii in proceduri de insolventa, fie pentru a mari considerabil sansele de recuperare a datoriilor/creantelor pentru creditori, fie pentru a asigura tranzactii profitabile pentru clientii care cumpara active de la persoanele aflate in insolventa.

Detalii

Arbitraj, litigii si rezolvarea alternativa a conflictelor
In prezent, litigiile comporta fatete multiple. Persoanele acuzate de infractiuni comerciale fac adeseori obiectul anchetelor si proceselor penale, in paralel cu procesul civil.

Detalii

Proprietate intelectuala si drepturi de autor
Intr-un mediu economic bazat tot mai mult pe informatii, proprietatea intelectuala (PI) a devenit un considerent cheie in deciziile economice de zi cu zi. Proprietatea intelectuala este unul din considerentele cheie ce afecteaza toate companiile cu retea informatica si toate domeniile bazate pe informatii.

Detalii

Dreptul muncii
Dreptul muncii este unul din cele mai complicate, generatoare de litigii si in continua schimbare domenii ale dreptului.

Detalii

Imigrare, vize si regimul strainilor in Romania
Ne angajam sa oferim servicii juridice de cea mai buna calitate comunitatii de imigranti, concentrandu-ne pe servicii excelente pentru clienti, la preturi rezonabile.

Detalii

Afaceri imobiliare si constructii
Oferim consultanta imobiliara clientilor din faza initiala pana la incheirea tranzactiei si efectuam evaluari juridice pentru proprietatile vizate, intocmim actele necesare tranzactiei, oferim asistenta in procesul de negociere si oferim clientilor solutii flexibile si creative la probleme juridice si situatii ce par imposibil de rezolvat.

Detalii

Dreptul penal
Stim ca toti clientii nostri vor sa aiba un real simt al controlului. Depunem eforturi pentru a ne asigura ca acestia sunt bine informati cu privire la legislatia in vigoare, procedurile penale si optiunile pe care le au. Atunci cand clientii doresc sa cunoasca detaliile unui caz anume, noi ii tratam ca pe membri cheie ai echipei noastre.

Detalii

Fiscal
Echipa noastra are o vasta experienta in a acorda clientilor consultanta bazata pe legislatia romaneasca si pe interpretarea acesteia de catre autoritatile fiscale, precum si pe interrelationarea legislatiei cu reglementarile si tratatele internationale.

Detalii